Ambacht, luxe uitstraling en design met diepgang dat is waar wij voor staan.

Wij houden van korte lijnen, een warm contact met onze klanten, een goed gesprek waarbij we kijken naar uw behoeften, wat u wilt vertellen met uw kantoor-,of woninginrichting.

Wie bent u?

U bent uniek en houdt van diepgang, wil niet zijn zoals "de rest".

We houden van kritische mensen, luisteren goed naar onze klanten, denken mee weten wat ze mooi vinden en hoe zij hun meubelen willen gaan toepassen en verwerken deze wensen in het ontwerp.

Ieder ontwerp van ons is uniek, wij kijken goed naar de beschikbare ruimte en geven gedegen advies over vormgeving, materialen, technieken en kleuren daarbij streven wij altijd naar het hoogste resultaat.

Het Ribbenhout | Marco Tabak, maakt een ontwerp voor u op maat en zorgt voor duidelijke tekeningen en 3d renderingen, aansluitend maken wij een offerte voor uitvoering op basis van het gemaakte ontwerp. U weet vooraf wat u krijgt en wat de kosten zijn.

Wij leveren op de overeengekomen datum en het overeengekomen budget.

Beschikt u zelf over de mogelijkheid een meubel te maken of elders te laten uitvoeren, dat is voor ons geen probleem. Ontwerpen is ons DNA dit doen wij graag voor iedereen en leveren dan ook graag Uw ontwerp met gedetailleerde werktekeningen.

Laten we samen de wereld mooier maken!

Wij willen u graag leren kennen, Zet vandaag de stap richting uw droom!

Bel 0527 23 1974 |  info@hetribbenhout.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN Het Ribbenhout, Marco Tabak Create Handmade